Hovedmenu
Alt du skal vide om dine golfkøller

Alt du skal vide om dine golfkøller

Af d. 13. mar, 2019 i Golfudstyr | Ingen kommentarer

———-sponseret indhold———-

Hvis du enten allerede går til golf, eller hvis du drømmer om at komme i gang med netop denne sjove og udfordrende sport, så kan du med fordel læse lidt med her. Denne artikel giver dig nemlig en lynhurtig guide til en af de ting, der er allervigtigst for en golfspiller; nemlig køllerne.

Golfkøller er selvfølgelig helt essentielle, for uden dem ville det være helt umuligt at spille golf. Golfkøllerne er nemlig de redskaber, som man slår til golfboldene med. Men golfkøllerne er også vigtige, fordi de spiller en taktisk rolle. Det kan nemlig være med til at hjælpe ens spil.

 

Der er forskel på golfkøller

Hvis du nogensinde har hørt, at golf er en udstyrssport, så har du hørt sandheden. En golfkølle er nemlig ikke bare en kølle. Der findes forskellige typer, som passer til enhver situation på banen, og det er ganske vigtigt at have et udvalg.

For eksempel skal du bruge en type af golfkølle, der kaldes driver, når du starter dit spil og skal slå langt. Når du er tæt på hullet og skal skyde kuglen i, så skal du til gengæld bruge den type af kølle, som kaldes en putter.

 

Et bredt spektrum

Men der er rigtig mange typer af golfkøller ind i mellem disse to. Og inden for samme type af kølle, findes der også mange varianter. Disse kan variere på længden, tyngden på selve jernet og bredden på det samme. Her er det tit dit eget niveau og din fysik, som du skal vælge ud fra.

Og golfkøllerne kan altså virkelig have en positiv – eller negativ – indflydelse på dit spil. Så det er ikke for sjov, når du vejledes til at tænke grundigt over, hvad du skal have. Her kan det også godt betale sig at investere penge i et godt jern.

 

Køb ét jern ad gangen

Det kan måske virke både uoverskueligt og dyrt at skulle investere i så mange forskellige jern for et godt resultat. Men det behøver ikke at ske på én gang. Køb ét jern ad gangen, og langsomt vil du have samlet dig det, du skal bruge.

Find bl.a. golfudstyr her hos tlpgolf.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.