Hovedmenu
Ry Pay&Play

Ry Pay&Play

Pay & Play-bane i Ry

maj 62020

Vi besøgte Ry Pay&Play en tirsdag i maj og fik en oplevelse der var værd at dele af både positive og negative grunde.

Mere information»
Hammel Golfklub
september 272018

Hammel golfklub ligger næsten lige midt i det midtjyske, i trekanten mellem Randers, Silkeborg og Århus. Klubben råder over en 18 hullers bane og en træningsbane med 9 huller.

Klubhuset er dejligt funktionelt indrettet med en hyggelig café og terrasse som selvfølgelig har udsyn til banen. Føler man sig presset af mange tilskuere, er det især på 1. tee og 18. green man kan mærke presset.

Hul 1 er et rigtigt dejligt starthul. Det er et par-4 hul på 359 meter og med en bakke midt på fairway som det eneste rigtige forhindrende element. Med et fornuftigt drive, sidder du med et rimeligt enkelt indspil, medmindre pinden gemmer sig bag bunkeren foran green. Angrib gerne green fra venstre side, men slår du for langt, løber bolden ned ad en bakke med en spændende slag til følge.

Hul 2 er lidt mere udfordrende. Her møder du en sø 230 meter ude fra gul tee. Før søen hælder fairway ned mod den, så en for lang bold her kan blive rigtig sur at få med videre. Omkring 200 meter er et fint 1. slag og herefter er hullet ikke meget forskelligt fra første, måske lige bortset fra at bunkers er mindre i spil her. Begge de to første greens kan være svære at læse. Det kan du godt vænne dig til.

På 3. hul skal vi have en dogleg til højre og en sø lige i knækket, der sagtens kan gribe din bold hvis du ikke får den langt nok (eller for lang). Et drive over søen er dog ikke et problem hvis din carry er over ca. 190 meter. Ellers er det sikrest at spille kort af søen i stedet for at ligge i svinget, hvor fairway hælder en smule. Der ligger en bunker 15 meter før green, men der er plads at arbejde med bag den, så hverken den eller bunkeret til højre for green burde komme i spil 😉

Hul 4 er endnu et par-4 hul og denne gang er det også næsten lige ud mod pinden. Dog skal man lige op ad en bakke mod toppen, hvorfra driving range på venstre side gør at der er hvide pæle hele vejen til green. I højre rough er nogle virkelig tætte kløverplanter med til at gøre det svært at finde din bold, så det er egentlig bedst at holde sig på fairway…også her. Green er beskyttet af hele tre bunkere, hvoraf to ligger foran, så det er kun i venstre der er plads til at misse. Green er ret flad og stor.

5. er ét af de sværeste huller på banen. Her har du først en stor fairwaybunker i venstre side af drivet. Herefter skal du venstre om en lang vandhazard som virkelig snævrer fairway ind. Ved green er der ingen bunkers og den hælder endda imod spilretningen for at tage imod din bold, men hvis du kommer for langt eller i venstre, skal du op ad en skråning i et chip, hvor du slet ikke kan se green.

Hul 6 er et kort par-3 hul med en stor rund green og en smal bunker foran til at tage bolde der er slået for kort. Vælg et sikkert jern og det er ingen katastrofe at misse green i højre. Her skal du helst have point.

Hul 7 er mellemlagt på 318 meter og par 4. De eneste problemer du støder på her er bunkers omkring green. Hvis du har nogenlunde styr på din afstand, er hullet ikke noget problem.

Hul 8 er ret spekakulært og i søen foran green ligger der mange bolde. Efterhånden også nogle stykker med mit navn på.
Efter 180 meter falder fairway med en lang bakke ned mod søen. Der er dog meget lille risiko for at drivet løber i vandet takket være den mange plateauer undervejs.
Det betyder dog også at andetslaget kan blive fra en skrå placering. Indspillet laves over søen og jeg vil med det samme sige at en del spillere lægger op foran søen for at få et godt indspil til green.

Hul 9 er 151 meter par 3 og der er gode muligheder pga. den massive plads omkring green at spille på. Spil hellere lidt kort end langt.

Hul 10 er lidt af et tivoli-hul efter min mening. Afstanden er 446 meter fra gul tee, men hullet har form som et U og går rundet om en sø, og en række træer til venstre for tee, tager muligheden for at gå over søen.
Et kort drive på 170 meter giver mulighed for at slå et langt wood og angribe green i 3. slag. Green er flad og kedelig. Et anderledes, men også lidt trist hul hvor jeg har fornemmelsen af at banearkitekten kunne have løst det bedre.

Næste hul er et kort par-3 og spiller 114 meter op ad bakke.
Selvom du har et sikkert jern, er en birde svær at komme til på hullet, men par skulle være mulig på grund af de gode muligheder for indspil.

På hul 12 går det ned ad bakke. Forhåbentlig ikke for spillet, men de 324 meter går mestendels nedad.
Bunden nås efter ca. 200 meter og der er placeret en stor bunker til højre side af fairway.
Indspillet går til en udfordrende green med tætte bunkers og flere niveauer.

Hul 13 er et kort par-3 på 124 meter og fire bunkers onkring green skaber de væsentlige forhindringer.
Green er stor, men slå ikke for langt, da du risikerer at spille næste slag fra buskene.

På hul 14 skal vi opad igen og fra den tilbagetrukne tee er der langt til toppen af bakken hvor fairway knækker let mod højre.

Hullet er par-5 og det betaler sig at være tålmodig mens man angriber bakken. Afslutningen er fornuftig og par er ikke en umulighed for dem der får sendt et godt drive afsted.

De 439 meter ser længere ud en de i virkeligheden er.

Hul 15 er et let par-3 hul på 165 meter hvor det er forholdsvist let at holde sig ude af problemer.
Green er flad som et skærebræt og det er let at rulle indspillet på plads.

På 16. er det fristende at gå ind i dogleggen i drivet fra det hævede teested. Det betaler sig dog at blive på det korte græs, både fordi det giver et godt indspil til green men også fordi både træer og høj rough vil drille dig hvis du frister skæbnen.

På næstsidste hul går det ned ad bakke efter fairwaybunkeren efter ca. 190 meter og det betaler dig at gå en smule mod venstre i drivet for ikke at ramme denne.

Hvis du mestrer slaget fra den skrånende fairway er der et udemærket indspil til green, selvom afstanden kan være drilsk.

18. hul er lidt af en ørkenvandring mod green, selvom hullet kun er 440 meter og par 5. Holder du lige slag i fairway, er du godt stillet på hullet, hvor kun drilske fairwaybunkers kan drille. Green er stor og let at læse, så der er mulighed for at samle bolden op med et smil.

Banen som helhed har enkelte højdepunkter men kan fremså lidt kedelig til tider og også let at score point på. Jeg har ofte gode scores med hjem fra Hammel.

Klubben skal have stor ros for deres hyggelige café, hvor der hersker en afslappet stemningn også på terrassen hvor man, som nævnt, har udsigt til dem der slår ud på 1. og dem der kommer ind på hul 18.

Endelig er prisniveauet i caféen meget fornuftigt så du undgår en tur omkring moneybanker selvom du har måtte råbe “fore på terrassen” i dit første slag.

Mere information»
Rømø Golf Links
juli 72013

Rømø Golf Links, som golfbanen på Rømø hedder i dag, har haft en turbulent historie og har f.eks. allerede været igennem svære økonomiske problemer og endda en konkurs.

Nu drives banen og det tilhørende aktivitetscenter af Dayz Resorts og det er lykkedes at sælge alle de tilhørende sommerhuse og få økonomien til at hænge sammen.

Nu skal det jo handle om golfbanen og ikke så meget om økonomi og finanskrise, men det hele hænger jo sammen og mon der er blevet sparet ude på banen?

2013-05-02 09.42.51

Udsigt fra den hævede tee på hul 6/14.

Der er lidt uenighed om hvorvidt Rømø Golf Links i virkeligheden er en links-bane. Ifølge Wikipedia er der kun én links-bane i Danmark, nemlig Fanø. Til gengæld synes jeg det er helt i orden at kalde Rømø for en links-bane fordi den opfylder de fleste af de krav der skal opfyldes, samt at den er designet efter links-princippet.

Vi ankom til Rømø efter at det havde regnet kraftig hele eftermiddagen, men ifølge DMI, skulle vores starttid kl. 18 ikke være i fare. Det var da også klaret op en time før vi skulle i ilden, så vi var spændte på hvor godt banen havde taget imod vandet.

Det første der møder os efter vi har tjekket ind i det lækre stråtækte sommerhus, er selvfølgelig receptionen og den lille butik, der gør det ud for proshop og dagligvarebutik. Udvalget af begge dele er ikke stort, men du kan få handsker, bolde og tees. Dermed skulle det mest akutte være dækket.

Vi havde dog selv vores egne club sandwich med, lavet ud fra en opskrift du kan finde her.

Betjeningen i receptionen er meget venlig og imødekommende og peger os ud af døren til træningsområdet og første tee.

Selve træningsområdet ligger lige foran centerbygningen og terrassen til restauranten. Her ligger putting green, indspilsområde og range lige op ad hinanden. Som et rigtigt luksussted, kan du selv vælge om du vil slå fra måtter eller græs på driving range. Det er fornemt ogforholdene til træning er super gode.

Når opvarmningen er vel overstået og man har fået en fornemmelse for greens er det tid til at slå ud fra første tee.

Hul 1

Første hul er en blød start på de strabadser der venter én de næste timer. Det er et overkommeligt par-4 hul, men med vand i højre side af hele hullet og out of bounds på den anden side af vandet. Hvis du holder drivet lige er du godt på vej.

Hul 2

Herefter kan du godt berede dig på en forsmag på hvad banen er lavet af. Her kommer udfordringerne på et ellers kort par-4 hul, men for at komme sikkert på green, skal du over 2 kanaler og holde bolden fri af vandet på den ene side af green og bunkere på den anden side. Hvis du tænker dig om, kan du gøre hullet lettere, men det er stadig et svært hul at besejre.

Hul 3

Mere af det samme møder os på tredje, som er et kort par-3 hul med vand mellem tee og green. Du har et kort landingsområde og bolden skal stoppes før den triller væk. Du har lidt hjælp af niveauforskellen på green og du kan spille hullet kort i højre side og få et let indspil.

Hul 4

På hul 4 møder vi det første par-5 hul og det ser klart værre ud på papir end det er i virkeligheden. Du skal dog have styr på afstandene og går du fejl af disse, kan du nemt komme til at fiske din bold op af et af de tre vandløb, der krydser hullet.

Hul 5

Femte er et meget ligetil par-4 hul på 270 meter. Du skal slå imellem eller over to bunkers i fairway efter omkring 170 meter, men der er masser af plads bagved disse og her er der god mulighed for at rulle bolden på green for at undgå vandet til venstre.

Hul 6

Hul 6 er en rigtig god oplevelsen. Her er gul og hvid tee placeret på en forhøjning i samme niveau som diget der omkranser banen. Her har du en flot udsigt over banen og hvis du vender dig om, venter endnu et flot vue ud over vadehavet syd for øen.
Hullet har en svag dogleg højre og en tværgående kanal omkring 300 meter fra gul, som skal tages med i overvejelserne om hvordan du driver. Her spiller vinden, vandet i venstre og bunkeren i højre også ind. Undgå at slå langt af green da der venter en slem rough bagved. Her kan du lige så godt slå en ny bold fremfor at skulle gå tilbage NÅR du ikke kan finde din bold.

Hul 7

På syvende står du overfor et 155 meter par-3 hul hvor bolden skal flyves over en kanal lige før green. En bold der er slået for langt i venstre, er i stor risiko for at trille i vandet, så her er det vigtigt at du har styr på din længde.

Hul 8

Hul 8 giver dig en prøvelse allerede fra start. Du skal slå over en diagonal kanal i drivet og selvom du sagtens kan slå forbi den, har du et meget smalt landingsområde med dyb rough på begge sider af fairway. Ellers er her tale om et overkommeligt par-5 hul hvis du har god fart i bolden.

Hul 9

Sidste hul på for-ni er et relativt enkelt par-4 hul og kun hvis du bliver meget kreativ i drivet, kan du komme for alvor i problemer. Det er en god birdie-mulighed hvis du spiller hullet klogt. Du skal dog være opmærksom på søen til højre for green, og fairway der snævrer meget ind på vej mod hullet.

Hul 10Hul 10 er egentlig en enkel start på bag-ni, forudsat at man har styr på sine længder og spilstrategi. I drivet møder du nemlig en kanal der løber diagonalt med spilretningen, og denne er dermed i spil næsten uanset hvor langt du driver. Landingsområdet er meget smalt, men det bliver dog større, jo længere du slår i første slag. Du skal lige over to kanaler for at komme på greens, men til gengæld er hullet kun 431 meter fra gul og par på 5.

Hul 11

Hul 11 er næsten afslappende i forhold til hvad vi har prøvet indtil nu og uden de store forhindringer, dog skal du imellem eller over to bunkers i hver sin side af fairway der ligger lige omkring 200 meter fra gul og ramme en meget smal og lang green der har et noget kuperet design. God mulighed for birdie.

Hul 12

På 12. skal du undgå den tværgående kanal og holde dig fri af vandet på højre side af green. Endnu et hul med tungen lige i munden, men ellers byder par-4 hullet ikke på noget særligt. Endnu en smal green kan gøre det svært at ligge på det korte græs i to slag.

Hul 13

På 13. har vi igen et par-3 hul med vand helt op til green, så et præcist slag er krævet for at få en birdie-chance. Ellers kan der lægges mere sikkert op i venstre side og forsøges med et langt put eller chip for birdie.

Hul 14

På hul 14 starter du fra samme forhøjede tee som på hul 6. Medmindre du driver meget præcist, kan det betale sige at slå et jern ud fra tee for at få en lettere indgang til green. Vand er nemlig i spil to gange langs højre side af hullet, der er dog lidt ekstra plads i venstre hvis du undgår den seje rough.

Hul 15

Hul 15 er et par-4 med dogleg højre. En tværgående kanal lige før green gør at du skal tænke dig om på 2. slaget. Undgå at komme for langt til venstre, hvor er der langhåret rough og out of bounds.

Så er det tid til en super afslutning få runden med tre huller der alle er fantastiske.

Hul 16

Hul 16 er et prøvende par-5 hul på 481 meter fra gul. En tværgående kanal skal tages i betragtning når strategien lægges. Søen fylder meget i højre side, ikke mindst i bevidstheden, men bolden kan spilles relativt let ind fra venstre side af fairway hvis du lægger bolden op. Her gælder det om at bevare hovedet koldt, der er nemlig meget der kan forstyrre dig på dette hul.

Hul 17

Hul 17 er egentlig et ret ligetil par-3 hul. Men igen møder vi her en diagonal kanal som gør udslaget sværere, jo tættere på green du prøver at slå. Du kan spille hullet kort i venstre og forsøge at redde par derfra, for at taget det meste af vandet ud af spil.

Hul 18

18. er et fint sidste hul med forhindringer der runder banens udfordringer godt af. Tænk igen over dit drive, men du har masser af plads at lande den på, især hvis du spiller en fade eller måske har en indbygget slice i dit drive. Det er en fordel at spille højre side af fairway, for at få en bedre indgang til green, pas på vandet. Indspil til green skal spilles med sikkert carry eller lægges i højre med kort chip til følge. Bunker til højre for green tager de for lange bolde fra dem der spiller sikkert og en anden buker bag green gør ditto for de der går efter pinden.

Når bolden dropper i hullet på 18, kan du takke dine medspillere og skele nervøst til scorekortet. Det er svært at komme herfra med en god score og især den tunge og seje rouch som jeg har nævnt flere gange, kan betyder at du ikke kommer ind med samme bold som du startede med.

Share

Mere information»
Jelling Golfklub
maj 282013

Jelling Golfklub er en delvist skov- og parkbane der ligger lige udenfor et parcelhuskvarter syd for Jelling. Når man ankommer til klubben, bliver man mødt af en parkeringsplads, selvom GPS’en siger at der stadig er et stykke vej til klubhuset. Hvis man kører videre er der da også en anden parkeringsplads et stykke inde i skoven ved siden af klubhuset. Forklaringen på de to parkeringspladser kommer når vi skal i gang med banen.

Klubhuset ligger i en lysning i skoven og ved siden af finder man de sædvanlige faciliteter som driving range, indspilsfaciliter, hele to putting greens og en flot par-3 bane. Ved klubhuset er anlagt en ny terasse i 2013 til at tage imod trætte golfere.

Det hele ligger i et meget kuperet område, så man skal have de gode sko på. Sådan er det egentlig også med selve banen og her ligger muligvis forklaringen på de to parkeringspladser. Første hul ligger nemlig et godt stykke fra klubhuset og vejen går ret kraftig op ad bakke. Vi blev anbefalet at køre op til den anden parkeringsplads, hvor første tee ligger og så tage bakken op til bilen efter runden (og et hvil). Vi valgte dog at gå og det er en flot tur, men den går lige i benene, især hvis man benytter bærebag som jeg gør.

Når man har pustet af, er første hul en overkommelig opgave – det er et par-4 hul med en dogleg mod højre. Hvis du lægger drivet ligeud, skulle der ingen problemer være udover en lille bunker i hjørnet ca. 175 meter ude. Her er masser af plads i højre, men der er også out of bounds langs hele hullet.
Green er beskyttet af en enkelt bunker i højre side, men der er også her masser af plads og bolden kan rulles på green.

Hul 2 er et langt par-5 hul på 490 meter fra gul tee. Ligesom på hul 1 er der rimelig god plads at lande sit drive på, men der ligger to bunkers som tager alle slag, der ligger til højre for fairway. Her er out of bounds hele vejen langs hullet i højre. Længere fremme møder vi en kanal der skærer sig ind i ca. halvdelen af banens bredde og green ligger op ad bakke herfra. Gå til green i højre side, så undgår du de to bunkere i venstre. Efter vandet er der dog rigelig med plads at lande på hvis man ikke går efter green i første slag og det går lidt op ad bakke. En bunker til højre foran green tager mange fejlslag, men med lidt omtanke kommer man helskindet fra hullet.

3. hul er et par-3 hul på 180 meter med en kanal der går på tværs. Der er kun en lille åbning med græs i midten at gå på, men alle slag over 110 meter skulle ikke have problemer med at komme over. Green er bred med en bunker foran til højre og træer bagved som de eneste mulige problemer.

Næste hul er så et par-4 hul og ligesom på 3. er der en kanal der går på tværs. Denne gang ligger den dog 150 meter fra gul tee og er dermed lidt mere problematisk. Søen i højre tager også de skæve drives, mens der er plads, og en rimelig tilgivende rough i venstre.
Foran green ligger to bunkers lige i 2. slags længde, men der kan spilles imellem hvis man ligger lige midt i fairway.

Femte er rated som det sværeste hul på banen og man kan godt forså det når man kigger på oversigten. Drivet giver ikke de store vanskeligheder, men det betyder meget hvor man kommer til at ligge i forhold til næste slag. Afhængigt af hvor langt du når, kan du enten vælge at prøve at lægge bolden ned på de lille plateau der er foran hazarden og gå efter green i det næste forsøg, eller hvis du sår knapt så langt (eller vinden driller) kan du gå efter det andet plateau midt i hazarden. Herfra er det dog umuligt at se green og de to bunkers ved siden af den. Oveni købet ligger hazarden i en lavning så slaget til green oftest bliver op ad en stejl bakke. Igen er det omtanke der redder dig på hullet.

Hvor hul 5 var de sværeste, er hul 6 ét af de mest interessante huller på banen. Her er en 80 graders dogleg mod venstre efter ca. 200 meter fra gul samtidigt med at niveauet falder adskillige meter. De frygtløse vil sende et langt drive efter den nederste del af fairway, men et fornuftigt slag på ca. 150 meter, giver dig et perfekt udsyn til hullet i 2. slaget. Niveauet falder så meget at du kan få god længde på andetslaget, men der er out i højre side og en vandhazard hvis du kommer for langt til venstre. Her er dog god plads og et flot hul.

Hul 7 er et par-3 hul hvor kan se alle ulykkerne fra tee. Der er en kanal hele vejen i højre side, men stien i venstre er hævet over niveauet så skråningen herfra kan give din bold et spring mod højre. Green er hævet, men her er ingen bunkers at tage højde for.

På ottende skal vi endnu en gang have vand i venstre og out of bounds i højre i spil. Hullet er dog kort, så hvis du behersker dit drive, vil du få et fint indspil til green uden vandet kommer i spil. Et 200 meter drive et et risikabelt slag her. Green er beskyttet af en enkelt bunker i venstre, men der er ingen grund til at spille over i den side. 😉

Sidste hul på for-ni er et ret kort par-4 hul hvor der for nyligt er lavet hole in one. Skiltet siger 280 meter fra gul tee, men hvis du skærer dogleg’en er det væsentligt kortere og det er derfor hullet har handicapnøgle 17. Rough i venstre er til at arbejde med, men den bliver noget sejere, jo længere væk fra fairway du ender. Rammer du fairway, er der plads imellem de to bunkers, men de fylder en del foran den forholdsvist lille green. At rulle af green er dog ingen katastrofe her.

Vi fortsætter i den lette ende på hul 10, som er banens letteste hul. Her er de eneste ulykker du kan komme i, to høje og to bunkers i venstre side. I højre er der masser af plads, så slå bolden lidt til højre for hullet og alting ordner sig hvis din længde er fin.

På hul 11 møder vi lidt flere udfordringer på det 310 meter lange par-4 hul. Der er skov i venstre side i hele fairways længde og i ca. 175 meters længde i højre ligger to bunkers. Det smarte valg her er nok at slå et forsigtigt 1. slag kort af, eller ved siden af de to første bunkers. Du k an godt nok drive over dem, men det kræver rimelig præcision og en 3. bunker er klar til at stoppe dit slag. Indspillet er til en ret stor green, hvor du har masser af plads i venstre. Spillet klogt er der en god mulighed for point.

Hul 12 er et laaangt par-3 hul på 185 meter fra gul tee. Hullet er lige nu ved at blive bygget om, således at det bliver gjort kortere, dvs. at gul flytter til rød og der er blevet bygget en ny rød tee. Således bliver hullet kortet ned til 152 meter fra gul og er mere spiseligt. Samtidig er der blevet fjernet en vandhazard og en anden er blevet gjort mindre. Det samme er bunkeren foran green så der nu bliver mere plads til at gå til green. Det bliver et super godt hul.

Det næste hul er også under forandring. Hul 13 er et 495 meter par-5 hul med en green der er blind fra de fleste indspil. Her bliver tre fairwaybunkers i driving-længde gjort mindre og jeg hørte nogle medlemmer snakke om at greenen er for svær at se. I indspillet er der ikke andet at gøre end at gå frem og tage retningen og så bare slå til den. Der er dog masser af plads til at rulle bolden på, og sammen med hældningen ned til green, kan du bare slå et slag for kort og bolden vil tit rulle det sidste stykke på green selv. Slå ikke for langt af denne green.

På 14. skal vi en tur i skoven. Hullet er et par-4 med dogleg til højre efter ca. 150 meter. Der er out i begge sider af udslaget, så en sikker bold 150 meter frem er at foretrække og giver et fint udsyn til green. Der er ikke plads til at komme ret meget for langt på hullet, så et behersket slag ned ad bakken mod green skal der til.
Flot hul.

Der venter flere udfordringer på hul 15. Hullet er kun 288 meter fra gul, men der er flere svære slag undervejs. For de første skal du over kanaler og ikke mindst træet midt i slagretningen. Driver du for langt, er der et vandhul til højre og driver du for kort er der en sø i venstre side af fairway. Det kan derfor godt betale sig at være lidt konservativ her. Kommer du tæt på green i venstre side med andetslaget er du godt på vej mod en god score. Green er i to plateauer og kan være svær at ramme med et langt indspil.

Hul 16 er lidt af en ørkenvandring op ad bakke. Her er ikke de store gener undervejs, men der er trods alt vand i venstre og out of bounds i højre undervejs. Når du endelig kommer op ad bakken til green er den beskyttet af to listige bunkere, der snupper mange bolde til sig. Vinden kan betyde meget her.

17. hul er et meget kort par-4 hul med kun 247 meter fra gul. Her skal du dog over en slugt med vand i bunden i indspillet. Et udslag på ca. 130 meter er et godt udgangspunkt og der er masser af plads at lande på før green.

Det sidste hul på banen er et meget flot hul. Den første del af fairway hælder meget imod teestedet, så der er længere til toppen end der ser ud til. Et godt udgangspunkt er at sigte efter den første bunker i fairway og slå over den. Her flader fairway ud og så skal du kun bekymre dig om et svære indspil til en hævet green med vand foran og en bunker lige der hvor boldflugten skal være. Mange muligheder for både succeser og katastrofer her og det er bestemt ikke et hul hvor man ikke har lyst til at være presset til at score point.

Så er vi tilbage til klubhuset, og det kan anbefales at nyde en forfriskning før du, afhængigt af dit tidligere valg, skal op til bilen på den anden parkeringsplads.

Alt i alt har Jelling Golfklub nogle rigtig flotte faciliteter her. Man kan aldrig undgå at have nogle enkelte kedelige huller, men på Jelling synes jeg alligevel at ens talent bliver sat på prøve og man er tvunget til at træffe svære valg mange steder.

Roughen de fleste steder har været virkelig sej, men ikke så tæt som man ser mange steder. Det vil sige at det er let at finde din bold derude, men du mister meget kraft i slagene derudefra. Anbefalingen herfra er at spille på fairway hvor man kan

Mere information»
Djurs Golf Pay&Play
maj 112013

Vi er i gang med at skrive en artikel om Djurs Golfklubs hyggelige 9-hullers bane i Nimtofte.

Mere information»
Mollerup Golfklub
maj 102013

Mollerup golfklub ligger i et naturskønt og delvist fredet område lige nord for Århus.

Klubhuset er, for nyligt, blevet ombygget for et større beløb, så den gamle gårdbygning er nu erstattet af en moderne bygning med alle de faciliteter en golfklub har brug for.

Når man er kommet igennem industrikvarteret i det nordlige Århus og ruller ind på parkeringspladsen, er det flotte sorte klubhus da også det første man lægger mærke til. Alle faciliteterne ligger rundt om parkeringspladsen og det er en smart ting. Her ligger to indspildsgreens og bunker, en puttinggreen og driving range på den ene side, og ved siden af klubhuset ligger endnu en putting green lige bagved første tee. Det er rart at kunne gå og småputte mens man venter på at éns bold skal ligge forrest i renden, eller at tiden er inde til først slag.

Mere information»
Alle banetyper Alle områder Alle ratinger

Listing Results