Hovedmenu
Det skal du huske for at få en god golfrunde

Det skal du huske for at få en god golfrunde

Af d. 26. maj, 2023 i Artikler | Ingen kommentarer

Når du skal spille golf, er det altid vigtigt at have det rigtige udstyr med.

Først og fremmest bør du selvfølgelig have dine golfkøller, vogn eller bærebag, golfbolde og tees. Husk også at noget til at føre score med.

Mange steder er det er krav at man har en pitchfork i lommen. Vi synes at dette burde være en del af almindelig etikette der bør respekteres alle steder.

Udover disse grundlæggende ting kan du også overveje at medbringe en paraply, solcreme, en vandflaske og lidt snacks til at holde dig i gang. Husk også at tjekke vejrudsigten, så du kan klæde dig passende på til dagens vejr.

Snacks til runden

Nogle gode snacks til en golfrunde kunne være frugt, nødder, energibarer eller snacks med højt proteinindhold.

Disse snacks giver dig energi og hjælper dig med at holde dig mæt i løbet af runden.

Bananer er også et godt valg, da de giver dig en god mængde energi og indeholder kalium, som kan hjælpe med at forebygge kramper i musklerne.

Endelig er det vigtigste at vælge snacks, som du kan lide og som passer til dine ernæringsbehov og præferencer. Vi voretrækker selv kanelgifler der også let kan deles i bolden.

Ekstra til tasken

Der er nogle ting som man ikke får brug for ret ofte, men som kan være guld værd hvis behovet opstår.

Dette kan f.eks. være hovedpinepiller, gerne hurtigtvirkende og måske nogle man kan spise selvom man ikke har fået vand med. Der findes tyggetabletter i hurtigtvirkende udgave som er ideelle.

Derudover er en lille pakke vabelplastre eller plastre i det hele taget gode at have ved hånden hvis uheldet skulle være ude, især hvis man har nye sko på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.