Hovedmenu
Sådan kommer du i form til næste golfsæson

Sådan kommer du i form til næste golfsæson

Af d. 12. dec, 2021 i Sponsoreret | Ingen kommentarer

Man kan spille golf hele året rundt, men hvis man ikke har planer om at blive professionelt, er der mange, som holder deres golfspil til om sommeren. Her kan du læse mere om, hvordan du kan bruge vinteren på at komme i form til næste golfsæson. 

Hvorfor er det vigtigt at træne?

Selvom golf ikke nødvendigvis er høj-intensitet træning, så er det vigtigt at være stærk. Du skal bruge kræfter i hele kroppen for at kunne skyde bolden langt, hvilket er en fordel i de første skud på en bane. Derudover kan det at træne hjælpe dig med at forbedre din motorik. Når du blandt andet styrketræner, bliver du mere bevidst over musklerne i din krop, hvilket kan gøre det nemmere for dig at styre dem på golfbanen. Det er ikke kun på golfbanen, at det kan være en fordel at være trænet. Det er sundt for dig krop, hvilket er grund nok i sig selv til at komme i gang. 

Gør det nemt for dig selv at træne 

Især i starten kan det være svært at finde motivation til at træne. Det kan være, at du mest har tid til at træne om morgenen, hvilket betyder, at du skal tidligt op og ud i kulden. For at gøre det nemmere for dig selv at træne, er det en god ide at vælge en træningsmetode, som er den mest belejlige for dig. Det kan blandt andet være ved at sørge for at vælge et træningscenter, som er tæt på enten dit hjem eller arbejdsplads, så det er nemt at komme derud. Hvis der er en lang tur til dit træningscenter, kan det være sværere at finde motivationen. 

Lav dit eget træningscenter derhjemme 

Hvis du ikke har behov for at bruge en masse forskellige maskiner, så kan du overveje at investere i dine egne træningsmaskiner. At have sit eget træningscenter derhjemme gør det nemt at komme i gang med at træne, når du har tid. Der er også mange, som værdsætter privatlivet i deres eget træningscenter. Nogle kan synes, at det er grænseoverskridende at skulle træne foran andre, når de først er begyndt at træne. Især din core er vigtig i golf, så du kan med fordel gå efter vægtmaskiner, som har fokus på mave og ryg, når du skal købe træningsmaskiner

Find nemme øvelser at lave derhjemme 

Du behøver ikke nødvendigvis at investere i dyre træningsmaskiner for at kunne træne op derhjemme. Der findes mange øvelser, hvor du ikke skal bruge udstyr, som du kan bruge til at træne din krop op til golf. Især balanceøvelser er effektive. Her kan du starte med at stå op ét bøjet ben og svinge i overkroppen for at efterligne dine bevægelser, når du skyder til golfbolden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.