Hovedmenu
4 tips til vintergolf

4 tips til vintergolf

Af d. 27. okt, 2018 i Artikler | Ingen kommentarer

Spiller du golf om vinteren og efteråret?

Her er 4 tips til at få en formidabel tur på golfbanen.

 

Vælg det rigtige golftøj, fordi …

Du kender det måske: Du har forsøgt at være fornuftig og taget den tykke jakke på ud på golfbanen. Men på et tidspunkt begynder du at få varmen af at svinge og gå. Måske begynder solen også at skinne, selvom det er vinter eller efterår. Og du tænker: “Jeg skulle have lagt jakken i bilen.” Men her er en bedre idé: Tag flere lag på.

Måske har du også haft dage, hvor du bliver ved med skiftevis at tage jakken af og på, og af og på – hvilket bliver irriterende i længden. Det er igen problemet med en tyk jakke, at den ofte ikke passer til temperaturen. Ved at følge lag-på-lag-princippet har du bedre mulighed for at ramme den rigtige kropstemperatur. Har du taget et lag for lidt eller for meget på, er det heldigvis let at fikse ved at have en tynd jakke liggende i din trolley.

En anden fordel ved ikke at have en stor, tyk jakke på, er din bevægelighed. Med flere tynde lag kan du bevæge dig bedre, og dermed slå bedre end hvis du har den store vinterjakke på. Derfor er rigtigt golftøj heller ikke en dårlig idé, da det jo er designet til at tage hensyn til både vejr og bevægelighed. Kig gerne efter golftøj, som er både vand- og vindtæt.

 

3 hurtige tips til vinter- og efterårsgolf

At vælge det rigtige tøj er vigtigt, men lad os lige komme omkring et par andre idéer også.

Her er 3 hurtige råd:

  • Køb en trolley med elektriske hjul. Mange golfbaner tillader dem, og de sørger for, at du bruger energien på dine slag frem for på at slæbe dit udstyr rundt. Og er banen våd og blød, er det ekstra rart med lidt hjælp.
  • Observer forholdene. I vintersæsonen kan det eksempelvis være, at søerne er større, eller at der ikke er greens. Jo bedre du kender banen, jo bedre slag vil du naturligvis kunne præstere.
  • Husk at tjekke vejrudsigten. Det er et meget banalt råd, men at tjekke vejrudsigten inden du tager hjemmefra gør netop, at du bedre kan vurdere, hvilket og hvor meget tøj, du skal have på.

 

Vi ønsker en god fornøjelse på golfbanen.

Du er naturligvis også velkommen til at dele dine favoritgolftips med os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.