Hovedmenu
Derfor bør du overveje at spille mere golf

Derfor bør du overveje at spille mere golf

Af d. 1. dec, 2018 i Artikler | Ingen kommentarer

———Sponsoreret indlæg———

Golf er en verdenskendt sport, og mange danskere spiller det. Der er dog også mange, som ser det som en snobbet sport, og som ikke ser de store fordele ved det – denne tekst skulle gerne bevise, at de tager fejl. Der er nemlig rigtig mange fordele ved at spille golf. Vil du gerne i gang med at spille golf, men synes det er lidt dyrt? Lån til golfudstyr her.

 

Golf er en sport, som de fleste mennesker kan deltage i

En af de største fordele ved golf er, at du kan deltage, uanset om du er ung eller gammel, høj eller lav, mand eller kvinde, i god form eller lidt overvægtig. Det eneste, det kræver, er, at du kan bevæge dig og gå rundt og svinge med en golfkølle, samt at ramme golfbolden – og det sidstnævnte kan du hurtigt lære, hvis du øver dig lidt.

 

Du får motion af golf

Selvom man ikke farer rundt og får pulsen helt i top ved golf, så giver sporten stadig en del motion. På en 18 hullers golfbane vil man komme til at gå omkring 11 kilometer – og det er vel og mærke i kuperet terræn. Det vil altså sige, at udover at få en masse skridt ind på kontoen, så giver gåturen også interval- og muskeltræning. Derudover er man i bevægelse i 4-5 timer af gangen, og hvis man vælger selv at bære på sin golftaske, frem for at køre den, giver det endnu mere motion.

 

Du kan få en sundere livsstil

Undersøgelser har vist, at golfspillere generelt får et lavere kolesteroltal, og der er chance for at få bedre udholdenhed, vægttab og en slankere talje. Nogle forskere mener tilmed, at golfspillere lever længere end ikke-golfspillere.

 

Du er i naturlige omgivelser og får frisk luft

Når du spiller golf, er du ude i naturen, og du får rig mulighed for at nyde de smukke omgivelser, som der ofte er ved en golfbane. Tit vil der være en lille dam eller sø, åbne landskaber, flotte træer og smukke blomster omkring en golfbane. Derudover får du frisk luft i 3-5 timer af gangen, alt efter, hvor mange huller du spiller, og hvor dygtig du er til at ramme i hul, hvilket er vigtigt for vores sundhed. Det er især vigtigt for de mange af os, der bruger det meste af arbejdsdagen indendørs foran en computerskærm.

 

Golf er en social sport

De fleste spiller golf sammen med venner, en partner eller familie, og får dermed en masse socialt nærvær, mens de spadserer rundt på golfbanen. Spiller man i den samme klub igen og igen, vil man også hurtigt lære de andre medlemmer at kende, hilse på dem, når man møder dem på banen, og måske deltage i arrangementer med dem i golfklubben. Golf er altså ikke blot en aktiv og sund motionsform, men også en god mulighed for at være sammen med dem, du holder af, samt at møde nye mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.