Hovedmenu

Ligesom med alt andet udstyr findes der ikke bare en slags golfhandsker. Der findes ligeså mange forskellige slags som der findes almindelige handsker – dog undtaget luffer.
Når du skal være sikker på, at dit grip sidder lige i øjet, så er din handske alfa og omega. Det er den, der gør at du holder fast på køllen uden at hænderne glider og uden at du mister grebet selv om du holder løst. Herunder kan du læse om tre slags handsker – den almindelige, vinterhandsken og regnvejrshandsken.

 

Den almindelige golfhandske

Når du skal finde den helt rigtige golfhandske til brug i almindeligt vejr og under almindelige forhold, så er størrelsen det vigtigste. Selvfølgelig skal du finde en model du kan lide og som føles behagelig at have på. Den skal give dig det bedst mulige greb om køllen, så du kan få det mest mulige ud af dit slag.

Derfor er det så vigtigt, at handsken har den rigtige størrelse, så den ikke rykker sig, når du er midt i et slag. Når du skal finde størrelsen, er det vigtigt at du husker på, at det er størrelsen og bredden på handsken du måler ud fra og ikke længden. De fleste handsker vil altid passe dig i længden, men sidder de ikke til, så får du ikke det bedste ud af dit slag.

 

Golfhandsken til regnvejr

Der findes to forskellige muligheder, når det kommer til en handske, der kan holde grippet selv i regnvejr, hvor køllen ellers kan blive glat.

Du kan vælge en så kaldt all weather handske, der kan bruges – som navnet antyder – i alt slags vejr. Det er en handske, der gør at du ikke behøver at investere i flere forskellige handsker og ikke skal stå og skifte midt på banen, hvis vejret slår om.

Den anden mulighed er for dig, der måske er glad for en handske i læder eller andet materiale, der har det bedst i tørvejr. Det er en handske specielt fremstillet til brug i regnvejr, hvilket nogen foretrækker. Alt i alt er det en smagssag.

 

Golfhandske til vinterbrug

Når det er koldt og fingrene fryser, så har det stor indflydelse på dit grip. Det bliver automatisk mere løst, fordi fingrene mister lidt af deres følelse. Derfor er det vigtigt, at du har en handske, der kan holde hænderne varme og tørre selv i det koldeste vejr.

En termohandske, der virker isolerende men stadig er tynd er ideel til det for mål og findes fra stort set alle producenterne på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.