Hovedmenu
Eksperterne skal snart i aktion igen – U.S. Open nærmer sig

Eksperterne skal snart i aktion igen – U.S. Open nærmer sig

Af d. 8. maj, 2019 i Artikler | Ingen kommentarer

—————–sponsoreret indhold—————–

Sommeren rammer forhåbentlig snart det ganske, danske land.  Dette betyder en masse store turneringer i diverse sportsgrene rundt omkring i verden. I Frankrig vil Tour de France løbe af stablen den 6. juli i Bruxelles. Et par dage før, begynder de at tysse på de engelske tennisbaner, når Wimbledon går ind i sin 133. udgave og i samme tidsperiode rammer den amerikanske NBA-sæson sig sin afgørelse. Men endnu vigtigere, så rammer U.S. Open den amerikanske vestkyst, Californien den 10.-16. juni.

 

Se de bedste eksperter i U.S. Open

Vi har tidligere skrevet om hvordan du får styr på alt fra sko, til køller, til bolde, når du skal ud og erobre de danske greens. Øvelse gør mester, og der er kun få ting der kan lære dig så meget om en sport, som dét at dyrke den. En ting der dog kan lære dig et par tips og tricks, er at se de bedste af de bedste konkurrere i samme sport. Til dette er der ikke nogen større golf-event, end U.S. Open. En af disse eksperter, er Tiger Woods, en af historiens bedste, hvis ikke den bedste, mandlige golfspilller. Han ser ud til at være igang med en renæssance efter et par turbulente år på både det professionelle og personlige plan.

 

Woods tilbage mod verdenstoppen

Den 14. april tog Woods sin første major-sejr i 11 år, da han vandt US Masters, hvilket viser, at den 43-årige amerikaner er på vej tilbage mod verdenstoppen. Spørgsmålet er, om han kan tage endnu et skridt i juni. Han er umiddelbar favorit, tæt forfulgt af Dustin Johnson, Rory McIlroy og Brooks Koepka. Til Woods fordel må man sige, at han har noget mere erfaring end konkurrenterne, men han er ikke større favorit, end at man uden videre bare kan forvente han vinder. Især ikke, når de sidste to års vinder, Brooks Koepka, stadig viser højt niveau. Så imens de fleste fodboldligaer og NBA-sæsonen går ind i sin afgørende fase, også for sportsvæddemål, så er U.S-open en mere åben affære. Det kan også være god underholdning, imens der varmes op til Tour det France og Wimbledon og så kan du finpudse dit golfspil ved at nærstudere creme de la creme, af hvad golfverdenen har at byde på, på herresiden når turneringen endelig starter.

Foto: Unsplash

Til næste år, vil det være 125 år siden, at den første U.S. Open løb af stabelen. Siden da har udstyret, banerne, analysemetoderne og niveauet ændret sig markant. Men spændingen, teknikken, dramaet og alt hvad der ellers følger med, er i dén grad stadig en del af golf-sporten. Idéelt set, vil sommeren være god ved Danmark, så har du rig. mulighed for at komme ud og øve dit sving, alt imens en regnbyge vil være en god undskyldning for at kunne sidde indenfor og se alle de store turneringer udspille sig, fra komforten i dit hjem. Skulle du være “uheldig” at vi får en god sommer, kan sporten heldigvis også nydes på både telefon eller tablet. Endnu en ting, der er ændret til fans’ fordel siden indførselen af turneringen i 1895!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.