Hovedmenu
Gode steder at spille golf i Danmark

Gode steder at spille golf i Danmark

Af d. 13. dec, 2018 i Artikler | Ingen kommentarer

—————–sponsoreret indhold—————–

Golf har længe været en populær sport i Danmark. Og der er da også rigeligt med baner at vælge imellem. Omkring de 200 baner, for at være lidt mere præcis. Dette er ikke så lidt endda. Lige meget hvor i landet man befinder sig, kan man næsten altid finde en golfbane. Faktisk er der kommet en utrolig flot golfbane på Fyn for ikke alt for længe siden. I Kerteminde af alle byer.

 

Holder du af golf, skal du se Great Northern

Great Northern åbnede i sommeren 2017 I Kerteminde og har været særdeles populær siden. Med en 18-hullers bane, er der rigeligt at arbejde med. Golfbanen er placeret i utroligt flotte naturomgivelser, hvilket resulterer i mange besøgende. Både de golf interesserede, men også dem der besøger den fantastiske restaurant. For denne vil man bestemt ikke gå glip af. Denne populære golfbane er opført af Thomas Kirk Kristiansen fra Lego-familien. Og der er bestemt ikke sparet på noget. Man får som besøgende derfor en super oplevelse.

The Scandinavian – Old Course vandt i 2016 Danmarks bedste golfbane. Dette foregik i forbindelse med World Golf Awards. Så leder man efter et nyt og spændende sted at spille golf, er her endnu et forslag. The Scandinavian ligger omkring 25 minutters kørsel fra København. Er man bosat i nærheden og holder af golf, kan man jo overveje et medlemskab. Det er hvert fald noget man næppe vil fortryde.

Her finder du flere golfnyheder.

 

Fordelene ved at spille golf

Spiller man golf, kan man nyde godt af de fysiske fordele. For det første får man fysisk aktivitet, hvilket altid er sundt. Udover at dyrke sporten, går man også en hel del. Og man går både op og ned ad bakker, hvilket er endnu bedre end bare at gå på flad jord. Man forbrænder derved en hel del kalorier ved golf. Går man i stedet for at benytte sig af en golf-buggy, får man selvfølgelig mere ud af det. Man forbrænder flere kalorier samt får pulsen op. Det er da en gave at gøre hvad man elsker samtidig med, at det også er sundt for kroppen.

Dog kan skader forekomme, spiller man golf. Disse er sjældne, og for det meste ikke særligt alvorlige. Alligevel foreslår eksperter dog, at man styrker musklerne. Ligeledes skal man helst være fokuseret når man spiller. Har man styr på bevægelserne samt koncentrerer sig om dem, kan man godt undgå skader i de fleste tilfælde. Får man skader under golf, er det typisk i håndled, lænden, knæ, albuer og skuldre. Disse skyldes i mange tilfælde, at man simpelthen spiller for meget golf. Men laver man en forkert bevægelse flere gange i træk, kan dette også have en effekt.

Lær meget mere om golf via denne artikel.

 

Golf er en sport for gentlemen

Golf står i kontrast til mange andre sportsgrene. Man ser eksempelvis i professionel fodbold, at spillerne vil gå meget langt for at få en fordel. Dette gør man bestemt ikke i golf. Det vil nemlig ofte være set ned på. I golf tager man imod ”straffen”, har man lavet en fejl. Her snyder man ikke, når ingen kigger. Dette vil selvfølgelig ikke være en mulighed, deltager man i store turneringer. For der er godt opsyn i sådanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.