Hovedmenu
Gode ting at tage med ud på en runde golf

Gode ting at tage med ud på en runde golf

Af d. 25. sep, 2019 i Artikler | Ingen kommentarer

Golf er en populær sport blandt danskerne, og det er ikke uden grund. Mange vælger at bevæge sig ud på de mange golfbaner rundt omkring i Danmark i deres fritid og nyder spillet på enten amatørplan eller professionelt plan.

Det at spille en runde golf er dog langt fra kun forbeholdt professionelle, og amatørere kan sagtens begive sig ud på en runde golf på den lokale golfbane. Hvis du spiller på amatørplan og er i tvivl om hvad du bør medbringe i golftasken udover golfkøller, golfjern og en putter, så kan du læse med herunder og blive inspireret.

 

Et spil golf kræver forberedelse

Hver gang du bevæger dig ud på en golfbane, så er det altid en god idé at gøre dig nogle overvejelser omkring, hvad du skal medbringe. Her bør du altid have køller, jern og en putter i din golftaske, men der er langt fra det hele. Udover de essentielle ting, så er det altid en god idé at medbringe ekstra tees og ekstra bolde, da et spil golf for det meste kræver flere bolde og flere tees. På denne måde er du sikret, at du ikke pludseligt løber tør undervejs i spillet. Dertil bør du altid medbringe en pitchfork, hvis du laver et nedslagsmærke.

Andre gode ting at medbringe på en runde golf kunne også markeringsmærker, hvis I er flere, der spiller sammen og en DGU-regelbog samt dit DGU-kort. En anden rigtig vigtig ting at medbringe er passende tøj. Heriblandt regntøj, hvis vejret skulle blive dårligt. Det er væsentligt, at du kan bevæge dig i tøjet, så du kan få et ordentligt sving i forbindelse med dit golfspil. Sidst, men ikke mindst, så kan et golfspil ofte tage et stykke tid, så du kan med fordel medbringe en madpakke på din runde. Dertil er det altid en god idé at medbringe det gode humør på banen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.