Hovedmenu
Golf i alt slags vejr

Golf i alt slags vejr

Af d. 3. maj, 2019 i Blog | Ingen kommentarer

—————sponsoreret indhold—————

Golf, gentlemans sporten hvor man spiller ude på velplejede greens, men i Danmark er det ikke altid, at vejret er med en, og så er det godt at have det rigtige tøj, sko og andet udstyr. På dette site kan du blandt andet finde test af jakker til de våde regnvejrsdage, ideer til træningsformer, der kan forbedre dit golfspil og test af robotplæneklipper, der sørger for at græsset hjemme i haven er ligeså veltrimmet som dét på golfbanen.

 

Gode jakker til regnvejrsdage

Det er som sagt vigtigt at have udstyret i orden, når man spiller golf, og når vejret ikke altid er til at regne med, så er det godt med en jakke, der holder én tør i de mange timer, man er på banen. Samtidig er det afgørende, at man kan bevæge sig ordentlig, så ens spil ikke bliver forhindret. Test-basen.dk har testet fem forskellige jakker, der alle egner sig godt til det danske uforudsigelige vejr.

 

Fysisk træning til golfspillere

Når man spiller golf, er det vigtigt, at man har en god fysisk form, da det kan forbedre ens præcision, man kan slå længere og undgå gængse skader. Derfor vil man også kunne finde gode råd på siden, som giver inspiration til måder, hvorpå man kan holde sig i form ved hjælp af forskellige træningsformer og med forskelligt udstyr.

 

Manglende overskud til at passe sin egen have

Hvis man opholder sig i lang tid på golfbanen, er det ikke sikkert, at man har tid til at pleje sin egen have derhjemme. Hvis du gerne vil have din egen have til at se lige så veltrimmet ud som golfbanen, kan en investering i en robotplæneklipper være løsningen. Imens du forfiner din teknik på golfbanen, vil robotplæneklipperen slå dit græs. Dermed kan man nyde velplejet græs, både når man er på golfbanen, og når man kommer hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.