Hovedmenu
Golfens Dag

Golfens Dag

Af d. 1. feb, 2019 i Artikler | Ingen kommentarer

—————–sponsoreret indhold—————–

Golfens Dag 2019

Golfens Dag 2019 finder sted søndag den 28. april.

Hvad er Golfens Dag?

Golfens Dag er en årlig begivenhed, som afholdes af Dansk Golf Union. Hvert år slår lokale golfklubber landet over dørene op for at give et indblik i golfkulturen i lige netop deres klub. Der er tale om et åbent hus-arrangement, hvilket betyder, at du frit kan komme og gå, som du ønsker det. Er du nysgerrig efter at vide, hvad det vil sige at være medlem af en golfklub, eller går du med en lille golfspiller i maven, er dagen en oplagt mulighed for at få indblik i, hvordan golfsporten dyrkes i din lokale golfklub, inden du melder dig ind. Kunne du tænke dig at prøve at spille med, kan du også deltage i Spil med Dagen, som ligeledes afholdes årligt. Her får du mulighed for at deltage i klubbens aktiviteter på helt nært hold. Kan du mærke dig selv som en del af klubbens fællesskab, kan du efterfølgende melde dig ind.

Hvor afholdes arrangementet?

Golfens Dag afholdes over hele landet. Eventet arrangeres af Dansk Golf Union og afholdes sammen af de danske golfklubber over hele landet. Lige nu har mere end 80 golfklubber landet over tilmeldt sig til eventet. Er du interesseret i at deltage, kan du derfor med stor sandsynlighed deltage i golfens dag ved at besøge en golfklub nær dig.

Hvem kan deltage?

Golfens Dag er en form for åbent hus-arrangement, som giver alle mulighed for at få et indblik ind i golfens verden. Dagen er især målrettede til nye golfspillere, som er interesseret i at begynde at dyrke sporten. Der er altså ikke noget krav om at have stor erfaring som golfspiller – tværtimod. Dagen giver en unik mulighed for at få indblik i livet i din lokale golfklub og opdage de muligheder, der er for at spille golf nær dig.

Hvad der nærmere bestemt kommer til at foregå på Golfens dag, er op til den enkelte golfklub selv. Fælles for alle klubberne er dog en interesse i at give en introduktion til, hvordan det er at spille golf i lige netop deres klub. Da golf er en sportsgren for mennesker i alle aldre, kan alle komme og deltage – tag eventuelt hele familien med og nyd en dejlig forårsdag i selskab med hinanden.

Drømmer du om at blive bedre til golf, så er det en god ide at dedikere dig til det ved at tage på et golfophold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.