Hovedmenu
Hvad er et golfjern?

Hvad er et golfjern?

Af d. 3. mar, 2019 i Golfudstyr | Ingen kommentarer

Vil du gerne blive klogere på golfens verden og alt, hvad den indebærer? Så skal du først og fremmest have viden om golfjern, hvad det er, og hvilke slags jern der findes. Det kan du få lige her.

 

Hvilke slags jern findes der?

Når det kommer til golfudstyr, så handler det om at have styr på dine jernsæt og dine køller. Hvis du er helt ny, så skal du vælge ud fra din kategori. Som nybegynder skal du kigge efter de jern, som er lavet til folk med højt golfhandicap. Det er nemlig til nye spillere. Hvis du bliver bedre til at spille, så skal du kigge efter jern til enten middelhandicap. Eller hvis du bliver rigtig god, så skal du kigge efter jern til lavhandicap.

Grunden til, at de laver forskellige jern til forskellige golfhandicap, er, at du kan få hjælp fra dine jern, når du spiller. Så hjælper jernet dig, hvis du ikke rammer slaget perfekt. Derfor skal du have et jern, hvor tyngdepunktet ligger lavet. Modsat en dygtig golfspiller, som selv har mulighed for at kontrollere højde, kurve og spin med sine jern.

 

Sådan vælger du de rigtige jern til dit behov

Det handler om, at du skal have fokus på dit niveau, når du vælger jern. På den måde får du et jernsæt, som passer til dig og dit niveau, når du spiller golf. Hvis du vælger et jernsæt til professionelle, vil du ikke kunne spille lige så godt, fordi du ikke får nogen hjælp fra dine jern.

Det kræver dog ofte, at hvis du er nybegynder, at du skal måles til dit nye jernsæt. Fordi det også har noget med din højde, dit spil, og om du spiller med venstre eller højde hånd, at gøre. Så hvis du gerne vil have det bedst mulige jernsæt til dit golfspil, så skal du ud til en fitting, hvor du kan finde det perfekte sæt jern til dig. På den måde er du helt sikker på, at du får de rigtige jern og køller til dig, når du skal til at i gang med at spille golf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.