Hovedmenu
Sådan bliver du godt klædt på til golfbanen

Sådan bliver du godt klædt på til golfbanen

Af d. 18. maj, 2021 i Sponsoreret | Ingen kommentarer

En dag på golfbanen er ofte lig med en hyggelig dag i godt selskab, hvor du får brugt kroppen godt. Her er det vigtigt, at du er rigtigt klædt på, så du kan nyde dagen uden at fryse eller blive begrænset i dine slag. Læs her mere om golftøj og find inspiration til, hvordan du kan være klædt på golfbanen. 

 

Den klassiske golfpolo 

Indenfor golfverdenen har den klassiske polo længe været favoritten hos mange, når det kommer til påklædning, og det med god grund. Poloen er behagelig og blød at have på, og den sikrer dig en god bevægelsesfrihed. Samtidig har den et elegant og klassisk design, der passer godt ind på golfbanen. Du kan finde golfpoloer billigt hos Jysk Firmatøj.  En almindelig t-shirt er også god at spille golf i – enten en t-shirt i bomuld eller sportsstof, der er super åndbart. Hvis du bærer en jakke eller vest med en høj krave, er det nemlig ikke sikkert, at din golfpolo er tydelig.  

 

Hatte, kasketter og andet tilbehør 

Foruden dit tøj er der meget forskelligt tilbehør, der kan være dig til hjælp på golfbanen. Fx kan du beskyttet dit hoved og ansigt mod sol og vind med en hue, kasket eller anden hat. Derudover kan det være rart at bære et par handsker, så du har det bedst mulige greb omkring køllen. 

På din golftaske kan du hænge et fint golfhåndklæde, hvori du hurtigt kan tørre dine hænder eller dit udstyr, hvis det bliver vådt eller beskidt. Da golfhåndklæder er små og har en praktisk strop, er de særligt gode at tage med på golfbanen, da du ikke behøver at bekymre dig om at opbevare det et særligt sted.  

 

Hold dig varm og lun med en vest 

Det er vigtigt at have fuld bevægelsesfrihed, når du spiller golf, for ellers kan dine slag risikere at blive begrænsede. Det er dog mindst ligeså vigtigt, at du kan holde varmen i det danske sommervejr, og derfor kan det være en god idé med en vest. En vest fungerer nemlig lidt ligesom en jakke, der holder dig lun og isoleret omkring overkroppen, men da veste ingen ærmer har, har dine skuldre god bevægelsesfrihed. 

Selvom dine arme kun er beskyttet af en tyndere trøje, kan vesten i langt det meste vejr fungerer som god og tilstrækkelig isolering, da det er vigtigst at varme midten af kroppen.  

 

3 tips til den perfekte påklædning på golfbanen 

Tænk over farverne. Når du sammensætter dit sæt golftøj er det en god idé at bruge lidt ekstra tid på at vælge farver. Golfbanen er et perfekt sted at bære tøj i mere spændende farver, end nu måske gør normalt – bare husk at tænke over, hvilke farver der passer sammen. Du kan købe golftøj og meget andet sportstøj hos Jyf.dk.

Vær altid forberedt med ekstra lag. Når du bruger dagen på danske golfbaner, er det ikke altid let at regne ud, om vejret nu også holder. Hvis du derfor bliver overrasket af skyer eller en kold vind, kan du hive et ekstra lag tøj frem, så du kan holde varmen. Medbring derfor en tyk trøje. 

Tilføj en hat eller kasket til dit outfit. På golfbanen kan du også blive overrasket over solen, der kan være skarp at få i øjnene. Med en kasket, cap eller andre former for sommerhatte kan du holde solen væk fra øjnene og samtidig tilføje en smart accessory til dit outfit. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.