Hovedmenu
Immediate Flow
Sådan forbedrer du dit golfsving

Sådan forbedrer du dit golfsving

Af d. 16. mar, 2020 i Artikler | Ingen kommentarer

———sponseret indhold———

Golf er en sport, der handler om stabilitet og præcision. Alle slag skal komme så tæt på perfekt som muligt, for at man får det bedste resultat. Derudover handler golf også om planlægning, taktik og den rette læsning af banen. Men når alt kommer til alt, er det svinget og kontakten med bolden, der afgør, hvordan du klarer dig på golfbanen. Golfsvinget er derfor et af de vigtigste elementer i den traditionelle gentlemansport, men det kan være svært at finde ud af, hvordan man kan forbedre sit eget sving.

 

Nørd dit sving

For at forbedre dit sving bliver du nødt til at være klar over, hvordan du svinger. Det kan være svært at rette sig selv, og det er derfor en god ide at filme sig selv for at kunne se dit eget sving udefra. Du kan derudover også filme dit sving i slowmotion, så du får en endnu bedre ide om, hvordan du bevæger dig, og dermed også hvordan du kan forbedre dig. Hvis du vil nørde dit sving helt ned til mindste detalje, kan du f.eks. downloade appen Hudl Technique Golf, hvor du med linjer og former kan visualisere, om du rammer de ønskede vinkler, og om dine arme er i den mest hensigtsmæssige position.

Du kan derudover sammenligne disse film med de professionelle golfspilleres sving, og dermed efterligne deres teknikker. Hvis svinget driller, og du ikke kan finde nøglen til at forbedre det selv, kan det være en god ide at gå til golfklubbens egen pro for mere professionel hjælp. Pro’en vil helt sikkert kunne give dit golfsving en grundig revision.

 

Træn, træn, træn

Selvfølgelig – øvelse gør mester. Hvis man ønsker at blive god, bliver man også nødt til at træne. Og så lige træne lidt mere. Men udover 18-huls runder og træning på rangen kan almindelig styrketræning og motion også hjælpe dit golfspil. At være i god form er vigtigt for stort set alle sportsgrene, og golf er ingen undtagelse. Et powerfuldt sving kræver styrke, og endvidere kan golfs eksplosive øvelser være belastende for kroppen, hvis man ikke er stærk nok.

Golf kan specielt være hårdt for ryggen, da svinget i høj grad afhænger af hurtig rotation. Læs mere om effektiv motion på Buma.dk.

Golfsvinget er i evig udvikling, og der findes endnu ikke et perfekt eksemplar. Gå derfor videre med det der fungerer for dig, men få samtidigt inspiration fra verdens bedste – de har trods alt fået deres sving til at fungere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.