Hovedmenu
Sådan kommer du godt i gang med at spille golf

Sådan kommer du godt i gang med at spille golf

Af d. 28. jan, 2019 i Artikler | Ingen kommentarer

—————–sponsoreret indhold—————–

For mange udefrakommende kan det være svært helt at forholde sig til golf. Passer det, at det er en sport for rigmænd? Hvorfor er er så mange køller? Er golf overhovedet en sport? Alligevel er der flere, der efter bare deres første skud med en golfkølle til en lille hvid bold er blevet grebet af sporten, og som gerne vil begynde, men ikke helt ved, hvor de skal starte.

 

Bliv medlem af en golfklub

Hvis du er en af disse, så er der et par ting, du skal vide. Den bedste måde at komme i gang med at spille er at blive medlem af en golfklub. Du kan i og for sig godt bare gå ned og købe dig adgang til din lokale golfbane, men selv om golf er en meget individuel sport, så vil du alligevel hurtigt komme til at savne noget, hvis bare du står helt alene på greenen.

Som mange vittigt bemærker om golf, så er det nemlig ikke just en særligt aktiv sport, og charmen ligger derfor ofte i, hvem man går rundt på banen med. Her kan der være tid til en snak om golf eller noget helt andet.

Det vil ofte også være fra de mere erfarne golfspillere i din klub, at du lærer alle de aspekter af golf, som man ikke bare kan slå op på nettet eller læse om i en regelbog. De kan guide dig til, hvordan du bør stå, og hvordan man bedst slår til bolden.

 

Overhold etiketten

I golfsporten arbejder man med begrebet etikette. Altså hvordan man opfører sig, så snart man træder ud på greenen med en golfkølle i hånden. Det er yderst vigtigt at du overholder denne etikette, mest af alt af respekt til dine medspillere. Igen kan det i den grad gavne at være en del af en lokal golfklub. Går du sammen med andre kan de nemlig guide dig i disse mere uskrevne regler.

En stor del af etiketten er den ærlighed, som omgærder golf. I mange andre sportsgrene er et regelbrud i orden, så længe dommeren ikke ser det, men i golf er der ingen dommer. Derfor kan du som nybegynder ofte have brug for dine medspillere til at dømme, hvad der ville være korrekt at gøre.

På trods af strikse regler er golf dog ikke kun en sport for rigmænd, så hvid du har lyst til at prøve, så skal du bare kaste dig ud i det.

Hvis du mangler udstyr til at komme i gang, så tag f.eks. et kig på en etableret golfbutik, enten fysisk eller online. Se mere på golfudstyr.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.