Hovedmenu
Immediate Vault
Sådan undgår du at ligne en nybegynder på golfbanen

Sådan undgår du at ligne en nybegynder på golfbanen

Af d. 1. apr, 2020 i Artikler | Ingen kommentarer

——sponseret indhold——

Du kender sikkert nogle, som nyder et hyggeligt spil golf engang i mellem. Der er utrolig mange etiketter, som følger med et spil golf, som kan være svære at få overblik over – især hvis man er nybegynder. Det er rart at vide, hvordan man skal være klædt på og opføre sig på golfbanen – især hvis man er seriøs omkring sporten. Men hvilke regler har golf egentlig?

Hvad er golfbanens dresscode?

De fleste golfbaner har en specifik dresscode, som de ønsker, at du skal følge, når du bruger banen. De fleste baner har en forklaring på, hvilke specifikke regler de har på deres hjemmeside, så hvis du er i tvivl, kan du altid blive klogere der. Igennem tiden er regler omkring tøj dog blevet mindsket, hvilket gør det nemmere for dig.

Som tommelfingerregel, er det vigtigste egentlig bare, at du ser præsentabel ud, så undgå for afslappet tøj og tøj fyldt med huller. Du kan næsten aldrig gå galt i byen med et par pæne lange bukser, golfsko og en polo-trøje. Hvis du synes, at vejret er for køligt til bare at have en polo-trøje på, må du også gerne tage en større trøje udover. Hvis du er kvinde, må du også gerne vælge at tage en nederdel på, den skal bare ikke være for kort.

Hvordan skal du opføre dig på en golfbane?

Noget af det vigtigste på en golfbane er at være høflig. Du skal helst hilse en gang for meget end en gang for lidt. Du skal også altid prøve at hjælpe dem, som du spiller med og omkring med at finde bolde, som de har mistet. Du skal også altid sige tak for spillet – uanset hvor dårligt du synes, det var. Det gøres ved at tage hatten af og lægge handsken i lommen og give hinanden hånden.

Hvis du f.eks. har problemer med temperamentet, så kan det være en god ide at søge hjælp, enten ved en sportspsykolog eller hypnotisør.

Hvis det golf aldrig bliver dig, så kan du altid se engelsk fodbold i fjernsynet i stedet for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.