Hovedmenu
Thorbjørn Olesen vinder Ryder Cup – Kan han vinde US Masters?

Thorbjørn Olesen vinder Ryder Cup – Kan han vinde US Masters?

Af d. 15. okt, 2018 i Artikler | Ingen kommentarer

—————–sponsoreret indhold—————–

Det var ikke mange uger før Ryder Cup, at danske Thorbjørn Olesen sikrede sig en plads på kaptajn Thomas Bjørns europæiske hold, der gik hen og sejrede i weekenden mod USA. Selvom Thorbjørn Olesen kom med på et af de sidste mandater, så gik han alligevel hen og fik en utrolig vigtig rolle, da han blandt andet satte en af verdens bedste golfspillere, Jordan Speith til vægs i deres single.

De flotte resultater der i sidste ende kunne fejres med det prestigefyldte Ryder Cup trofæ, kan meget vel være starten på en endnu flottere karriere, end den Thorbjørn Olesen har. Han har hvert fald fået mere blod på tanden og smag efter mere, som følge af den store succes ved Ryder Cup.

I et interview med TV2Sport udtalte Thorbjørn Olesen,  at han er glad over at have vist sit værd, da han gik ud i en singlematch mod en af verdens bedste og slog ham,  og det ar givet ham selvtillid og motivation at være en del af de 12 bedste i Europa.

Ydermere fortalte Thorbjørn Olesen, at han var glad for at føle sig som en del af holdet, da han kunne bidrage med en sejr. Olesen deltog nemlig i den den første fourball sammen med Rory MclIroy og sad derefter ude i de næste tre sessioner. Han kom dog stort tilbage og var med til at sikre europa den store triumf.


Source: Pixabay

Kan Thorbjørn Olesen vinder US Masters?

US Masters er den ubestridte største golfturnering i hele verden, og denne turnering vandt Jordan Spieth blandt andet, en spiller som Olesen altså slog under Ryder Cup. Thorbjørn Olesen har tidligere haft sin debut på de flotte baner ved Augusta International, men det er aldrig blevet til et topresultat.

Det er heller ikke sikkert, at det bliver tilfældet ved US Masters i 2019, men hvis du har en trang til spil på sport, så bør du tage et ekstra kig på det odds der udbydes på danskeren. Thorbjørn Olesen kan nemlig fås til flotte odds 101.00, og det må siges at være et flot odds.

Thorbjørn skal naturligvis fortsætte med en opadgående formkurve, hvis han vil vinde den vel nok mest prestigefyldte single-golfturnering der findes. Konkurrencen er derfor også hård, og det er nogle virkelig stærke navne der er favoritter.

Tiger Woods er tilbage som hovedfavorit ved Masters, hvor han giver odds 10.00 gange indsatsen igen. Samme odds kan du finde på Jordan Spieth, mens Rory McIlroy giver odds 11.00 gange indsatsen igen.

 

Kan andre danskere vinde turneringen?

I skrivende stund er Thorbjørn Olesen den eneste dansker, som der kan oddses på til US Masters 2019 turneringen. Det er dog ikke sikkert, at han er den eneste dansker der stiller op, det afhænger ene og alene af resultaterne i løbet af 2019.

Thomas Bjørn har ofte deltaget i Masters-turneringen, og hvis han holder sig fit, så bør der også være en plads til ham. Derefter kan det være at Søren Hansen eller Søren Kjeldsen er at finde, men det vil tiden vise. En ting er hvert fald sikkert, det bliver utroligt spændende at følge Thorbjørn Olesen i de kommende år, især nu hvor han har selvtillid i form af et Ryder Cup trofæ i baggagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rettigheder til alle billeder og tekster er forbeholdt Meregolf.dk. Ingen af delene må benyttes uden forudgående aftale med ejeren af hjemmesiden.